Case: Online Safety Escape Box

 

Voor 100 BHV-ers van een verzekeringsmaatschappij mocht D&F Safety Culture in samenwerking met Implacement een online Safety Escape Box verzorgen.

 

Alternatief voor 'live' kennisbijeenkomst 

Het spelen van de online Safety Escape Box draagt positief bij aan het groepsgevoel en de saamhorigheid in tijden waarin je elkaar 'live' niet kunt ontmoeten. Zonder de beperkende Corona maatregelen ontmoeten de BHV-ers, die werkzaam zijn op verschillende locaties door het land, elkaar met enige regelmaat voor een bijscholing of kennisdeling. De online Safety Escape Box was een leuke en alternatieve mogelijkheid om de BHV-ers in deze tijd bij elkaar te brengen en hun kennis op te frissen.  

ultieme kennischeck

Met de online Safety Escape Box hebben we de veiligheidskennis van de BHV-ers op het gebied van bedrijfshulpverlening en het nieuwe coronaprotocol van de verzekeringsmaatschappij getest. De opdrachten waren gebaseerd op bedrijfsspecifieke inhoud en dus geheel op maat. 

In groepen van 15 spelers gingen de medewerkers met elkaar de strijd aan. De goede antwoorden vormden samen de code om de Safety Excape Box te kraken. Er werd naar hartenlust gestreden om de winst, maar vooral om de eer!

Positieve reacties

Direct na één van de sessies kregen we deze positieve reactie van één van de deelnemers:

"Net meegedaan aan de Safety Escape Box, absoluut complimenten voor de opbouw en begeleiding."

Voor ons reden genoeg om deze ervaring met u te delen!

meer informatie? Neem contact op

Wilt u met medewerkers ook een online Safety Escape Box op maat spelen? Neem contact op met onze adviseurs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

  • Bekijk hier alle referenties

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340