Teamontwikkeling

Binnen teams ontstaan allerlei gewoonten en gebruiken, normen en waarden die cruciaal zijn voor het succes van de gehele organisatie. Weet goed wat u wilt veranderen, of beter nog, laat het team zelf bepalen wat er moet veranderen. Dat is ons uitgangspunt bij onze interventies.

Verbeter uw prestaties als team!

Teams zijn heel belangrijk voor de prestaties van een organisatie. Binnen teams ontstaan allerlei gewoontes en gebruiken, normen en waarden die cruciaal zijn voor de productiviteit van het team en het succes van de gehele organisatie. Daarom is het belangrijk om op teamniveau in te kunnen grijpen door goed lopende teams verder te helpen en slecht lopende teams bij te stellen of opnieuw op de rit te zetten.

aanpak

D&F Safety Culture heeft veel ervaring met interventies op teamniveau. We weten dat zomaar ‘morrelen’ aan een team, een precaire zaak is. Weet goed wat u gaat veranderen, of beter nog, laat het team zelf bepalen wat er moet veranderen. Dat is ons uitgangspunt bij onze interventies.

Wij kunnen u helpen met door het toepassen van:

  • Dagvoorzitterschap
  • Intervisie
  • Teambuilding
  • Teamcoaching
  • Workshopbegeleiding

Ons aanbod Safety Games kan een leuke aanvulling zijn om het veiligheidsbewustzijn van uw team te verbeteren.  

Neem contact op

Wilt u meer weten over de onze dienstverlening op het gebied van teamontwikkeling? Neem geheel vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340

Contact opnemen
Offerte aanvragen

Artikelen

Brainsafe 2.0 Van hersenpan tot veiligheidsplan

Brainsafe 2.0® Van hersenpan tot veiligheidsplan gaat over veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag in organisaties. Het boek bevat de nieuwste inzichten, modellen... lees verder

D&F werkt o.a. voor

/i/referenties/taqa-logo.png