Diensten Veiligheidscampagnes

Communicatie is het smeermiddel van ieder veiligheidscultuurprogramma. Een effectieve veiligheidscampagne of een leuk veiligheidsevent ondersteunt uw veiligheidsprogramma op een aansprekende, humoristische, visuele en inspirerende wijze.

Inspirerende aandacht voor veiligheid 

Een veiligheidscampagne heeft direct effect op bewustzijn, attitude en kennis en kan ondersteunend zijn aan het verhogen van het veiligheidsbewustzijn in een veiligheidscultuur- of gedragsprogramma. Uw medewerkers op een leuke en leerzame wijze informeren en activeren is dé manier om uw speerpunten over veiligheid op aansprekende wijze onder de aandacht te brengen.

Een veiligheidscampagne kan ingezet worden voor:

  • Het verhogen van het bewustzijn rondom een specifiek thema;
  • Het veranderen van de attitude rondom een specifiek thema;
  • Het verhogen of opfrissen van kennis over een specifiek thema;  

VeiligheidsCampagne op maat

D&F Safety Culture kan u ondersteunen bij het ontwikkelen en organiseren van een veiligheidscampagne voor uw medewerkers. Op deze manier helpen wij om kracht bij te zetten in uw veiligheidsprogramma of rondom specifieke veiligheidsthema’s. Bijvoorbeeld door middel van (structurele) promotieactiviteiten rondom veiligheid, zoals nieuwsbrieven, posters, toespraken, gadgets, buttons, films, wedstrijden, leaflets, memo’s, publicatieborden, (online) veiligheidsdagen, et cetera.

Neem contact op

Wilt u op een leuke en effectieve manier veiligheid extra onder de aandacht brengen? Neem geheel vrijblijvend contact op met onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

 

Bekijk de creatieve en afwisselende campagnes en events die wij verzorgen.

  • (Online) veiligheidsdag of veiligheidsweek

    Een veiligheidsdag of veiligheidsevent helpt u om de veiligheidscultuur binnen uw organisatie te versterken door op aansprekende wijze het thema veiligheid onder de aandacht te brengen.

  • Gouden Veiligheidsregels

    Dé manier om afspraken te maken over wat uw organisatie als veilig en onveilig gedrag bestempelt. De Gouden Veiligheidsregels vormen de basis voor een sterke veiligheidscultuur.

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340

Contact opnemen
Offerte aanvragen

Artikelen

Brainsafe 2.0 Van hersenpan tot veiligheidsplan

Brainsafe 2.0® Van hersenpan tot veiligheidsplan gaat over veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag in organisaties. Het boek bevat de nieuwste inzichten, modellen... lees verder

D&F werkt o.a. voor

/i/referenties/taqa-logo.png