Gouden Veiligheidsregels

Met de Gouden Veiligheidsregels creëert u helderheid in alle lagen van uw organisatie over de essentie van veilig en onveilig gedrag. De Gouden Veiligheidsregels vormen de basis voor een sterke veiligheidscultuur.

Afspraken over veilig en onveilig gedrag

Gouden Veiligheidsregels zijn een vertaling van de kernwaarde Veiligheid naar de praktijk. Een effectieve manier om afspraken te maken over wat uw organisatie als veilig en onveilig gedrag bestempelt. Deze regels kunt u gebruiken als basis voor uw veiligheidscommunicatie of bijvoorbeeld jaarlijks extra aandacht geven tijdens een veiligheidsdag

AANPAK

Bij de totstandkoming van de Gouden Veiligheidsegels wordt een zo breed mogelijke delegatie betrokken om zoveel mogelijk draagvlak in uw organisatie te ontwikkelen. Door middel van een workshop en/of de uitkomsten van een veiligheidscultuuronderzoek of een veiligheidscultuurspel leggen we de Gouden Veiligheidsregels vast.

Als de Gouden Veiligheidsregels gereed zijn worden ze opgenomen in het veiligheidscultuur- en veiligheidscommunicatieprogramma.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u ook de Gouden Veiligheidsregels in uw organisatie vastleggen en op een effectieve manier inzetten in uw veiligheidsprogramma? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340

Contact opnemen
Offerte aanvragen

Artikelen

Leidinggeven in een technische omgeving

Dit boek is bedoeld voor jou als manager of leidinggevende in een technische omgeving. Leidinggeven in of aan een technische... lees verder

D&F werkt o.a. voor

/i/referenties/taqa-logo.png