Meten Veiligheidsladder (nulmeting)

Om te kunnen beoordelen waar uw organisatie staat op de Veiligheidsladder (of Safety Culture Ladder) en om te beoordelen in hoeverre u al invulling geeft aan de veiligheidscultuur binnen uw organisatie, starten we altijd met een nulmeting. U krijgt inzicht in de aspecten waar uw organisatie goed scoort en waar verbetering mogelijk of noodzakelijk is.

certificeringseisen Safety Culture Ladder

D&F Safety Culture organiseert een veiligheidscultuurmeting om te ontdekken in hoeverre de veiligheidscultuur al ontwikkeld is. De huidige culturele aspecten spiegelen we aan de certificeringseisen. Hiervoor organiseren we workshops, waarbij de bedrijfsaspecten met bedrijfskarakteristieken kritisch worden doorlopen. Per eis wordt bepaald of de organisatie voldoet en welke acties er nodig zijn om aan de eis te voldoen.

resultaat Nulmeting 

De uitslag van de nulmeting is een rapportcijfer dat overeenkomt met een laddertrede van de Veiligheidsladder. Na de nulmeting heeft u een concreet actieplan met haalbare stappen om te groeien naar de gewenste laddertrede. Met dit plan bent u in staat zelf acties uit te zetten of samen met ons een verbetertraject op te starten. De intensiteit van de begeleiding is naar wens in te vullen.

Implementeren Veiligheidsladder

Wilt u meer informatie over het uitvoeren van een nulmeting of begeleiding bij implementatie van de Veiligheidsladder? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340

Contact opnemen
Offerte aanvragen

Artikelen

Leidinggeven in een technische omgeving

Dit boek is bedoeld voor jou als manager of leidinggevende in een technische omgeving. Leidinggeven in of aan een technische... lees verder

D&F werkt o.a. voor

/i/referenties/arie-hollenberg-logo.png