Gratis replay 3-delige webinarreeks Veiligheidsladder

28/08/2020

D&F Consulting en Kader organiseerden onlangs een gratis driedelig webinar over de Veiligheidsladder. Ruim 300 vakgenoten hebben live online geluisterd, gekeken en actief vragen gesteld.

Het webinar is een echte aanrader wanneer u moet voldoen aan de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB) of indien u wilt weten welke stappen uw organisatie moet zetten voor het behalen van de gewenste certificering volgens de Veiligheidsladder.

Bekijk hier gratis de replay van de drie webinars over de Veiligheidsladder en doe er uw voordeel mee!     

Bekijk webinarreeks Veiligheidsladder

Begeleiding, implementatie en certificering Veiligheidsladder

Heeft u hulp nodig bij het implementeren van de Veiligheidsladder? D&F begeleidt u naar de gewenste trede op de Veiligheidsladder met haalbare stappen en biedt ondersteuning bij de externe audit door de certificatie-instelling. Dit doen wij in samenwerking met Kader, bureau voor kwaliteitszorg b.v. Hierbij gebruiken wij onze expertise rondom technische, organisatorische, veranderkundige en gedragsmatige veiligheid. Deze unieke mix van expertise vergroot de kans op succes in uw organisatie. Onze ervaring is dat het werken aan de veiligheidscultuur niet alleen een positief effect heeft op veiligheid maar ook op gezondheid, welzijn, milieubewustzijn, kwaliteit, motivatie én efficiëntie.

Neem contact op met D&F

Wilt u meer informatie over de Veiligheidsladder of over mogelijke ondersteuning op maat? Stel uw vragen gerust aan onze veiligheidsspecialisten of neem direct contact op voor een geheel vrijblijvende kennismaking:

Introductietraining Veiligheidsladder

Wilt u de Veiligheidsladder binnen uw organisatie implementeren? Neem dan deel aan onze 1-daagse introductietraining Veiligheidsladder. Hier leert u met enkele praktische tips en handvatten de veiligheid binnen uw organisatie te vergroten. U kunt gelijk aan de slag om een trede omhoog te klimmen op de Veiligheidsladder.

Lees meer over deze training en meld u vandaag nog aan!

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340