Webinar: Trede 5, een droom of werkelijkheid?!

14/07/2020

Op dinsdag 25 augustus aanstaande vindt deel 3 van het gratis webinar over de Veiligheidsladder plaats. In dit verdiepende webinar informeren en inspireren we u over het behalen van een ultiem niveau van veiligheidscultuur binnen uw organisatie! Schrijf u direct in en laat u informeren over de benodigde inspanningen voor het behalen én behouden van trede 5 op de Veiligheidsladder!

Gratis Webinar vEILIGHEIDSLADDER | deel iII 
25 augustus 2020 | 13.00-14.00 Veiligheidsladder | D&F

De volgende thema’s komen aan bod:

  • De benodigde veiligheidscultuuraspecten van trede 4 en 5
    Door Gerd-Jan Frijters, senior consultant & trainer bij D&F Consulting en tevens schrijver van onder meer het boek Brainsafe 2.0 ® en
    Taco Buissant des Amorie, Auditor bij NCI
  • Het behalen van trede 5, de ervaring van Swietelsky Rail Benelux
    Door Rutger den Drijver, QHSE manager / Veiligheidskundige bij Swietelsky Rail Benelux

Stel uw vragen via de chat en maak kans op een gratis exemplaar van het boek Brainsafe 2.0®!

Benieuwd naar de weg richting het hoogste ambitieniveau op de Veiligheidsladder?
Schrijf u dan direct in voor het gratis webinar:

Bekijk voorgaande Webinars

Heeft u een webinar gemist of wilt u deze nog eens terugkijken? Bekijk hieronder de voorgaande delen van het webinar terug:

Kader en D&F Consulting

D&F Consulting B.V. is sinds 31 januari 2020 onderdeel van Kader. D&F is bij de NEN (beheerder Veiligheidsladder) aangesloten als erkend kennispartner (KP) voor het implementeren van de Veiligheidsladder.

Professioneel advies

Gezamenlijk bieden wij u tal van mogelijkheden om in haalbare stappen uw veiligheidscultuur te versterken. Wij helpen u graag bij de certificering Veiligheidsladder en het verder uitbouwen en verbeteren van de veiligheidscultuur in uw organisatie.

Liever persoonlijk contact? Neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens:

Over de Veiligheidsladder

De Veiligheidsladder® is een certificeringsnorm om het veiligheidsbewustzijn en veilig handelen in organisaties te verbeteren. Met het Veilig Bewust Certificaat toont u aan op welk niveau uw organisatie veiligheidsbewust handelt en veilig werken stimuleert. Het helpt u om op een gewenst veiligheidsniveau te komen en geeft inzicht in waar u nog kunt verbeteren. Certificeren kan ook een doel zijn als u moet voldoen aan de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB).

Veiligheidsladder®

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340