Continuïteit van onze dienstverlening tijdens corona

20/04/2021

De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, opdrachtgevers, deelnemers en leveranciers staat voorop. Wij volgen strikt de recente landelijke maatregelen zoals door de Rijksoverheid naar buiten gebracht.

Wij hebben de nodige coronamaatregelen getroffen en een coronaprotocol opgesteld voor een veilige en gezonde uitvoering van onze dienstverlening.

Continuïteit dienstverlening

Afspraken en werkzaamheden vinden op afstand plaats. Hiermee bieden wij onze opdrachtgevers op een veilige manier en binnen de recente landelijke maatregelen continuïteit. Wanneer afspraken of werkzaamheden op locatie strikt noodzakelijk zijn, zullen deze in onderling overleg én met toestemming van de opdrachtgever, op locatie plaatsvinden. Uiteraard te allen tijde met strikte in achtneming van de hygiënemaatregelen van het RIVM en de minimale afstand van 1,5 meter tot elkaar.

Veilig leerklimaat

Onze opleidingen en trainingen worden tot in ieder geval 5 mei 2021 online aangeboden. Inschrijven voor een opleiding is gewoon mogelijk. Alle opleidingen en trainingen blijven doorgaan. Afhankelijk van de coronasituatie en de landelijke maatregelen worden de lessen na 5 mei online, fysiek of als combinatie van beide varianten aangeboden. Zo bieden wij onze deelnemers altijd een passend aanbod binnen een veilig leerklimaat.

Maatwerk Coronaplan

D&F heeft een crisisteam opgericht en een crisisplan en coronaplan opgesteld. Indien gewenst kunnen wij u ondersteunen bij het opstellen van een maatwerk coronaplan, de handhaving van uw coronabeleid en/of het zorgdragen voor de corona coördinatie.

Meer informatie over de landelijke maatregelen van de Rijksoverheid

Persoonlijk contact

Mocht u vragen hebben over ons beleid of over onze opleidingen, neemt u dan gerust contact met ons op via:

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340