Over  D&F Safety Culture

Veiligheid is een eerste levensbehoefte. Iedereen wil na een werkdag weer veilig en gezond naar huis. Daarom staan wij dagelijks vol passie klaar om de veiligheid bij bedrijven naar het hoogste niveau te brengen en daarmee het aantal arbeidsongevallen te reduceren. Met als ultiem doel: nul incidenten!  

Oog voor veiligheid

Wij geloven dat veiligheid de belangrijkste prioriteit moet hebben in elke organisatie. Het is onze droom en missie dat in elke organisatie veiligheid op één staat. Veiligheid waarborgen, verbeteren en stimuleren zijn dan ook drie onderwerpen waar wij achter staan.

D&F Safety Culture helpt organisaties bij:

Effectieve en duurzame oplossingen

Door veiligheidskunde, gedragspsychologie en veranderkunde te combineren bieden wij organisaties een passende, effectieve en duurzame oplossing voor de verbetering van de veiligheidscultuur. Omdat iedere cultuur haar eigen kenmerken heeft maken wij een oplossing op maat die werkbaar is in de dagelijkse praktijk. Wij ondersteunen u in de vorm van:

 • advies
 • begeleiding
 • coaching
 • training

Om het gedrag en de cultuur succesvol te veranderen is een duurzame aanpak nodig die is afgestemd op de organisatie, medewerkers en aanwezige systemen. Lees meer over onze aanpak.

Vrijblijvende kennismaking

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met onze adviseurs voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340

Neem contact met mij op

voor een vrijblijvende kennismaking

per e-mail
telefonisch
mail mij

Artikelen

 • 20 04
  Spiritueel leiderschap - deel 7

  Dit is het laatste deel van de 7-delige reeks over het streven naar een sterke, proactieve veiligheidscultuur. In dit artikel... lees verder

 • 14 04
  Mindfulness - deel 6

  Heeft Mindfulness effect op ons veiligheidsgedrag? Het antwoord op deze vraag beschrijft veiligheidscultuurspecialist Marcel de Munck in dit 6e deel... lees verder

E-book De Tafel van Ne9en©

Neemt u het boek liever mee in uw zak? Dat kan! Download De Tafel van Ne9en in e-book formaat. ... lees verder

D&F werkt o.a. voor

/i/referenties/implacement.png