Aanpak

Om het gedrag en de cultuur succesvol te veranderen is een duurzame aanpak nodig die is afgestemd op de organisatie, medewerkers en aanwezige systemen. Door stapsgewijs doelstellingen te realiseren en leidinggevenden en medewerkers actief te betrekken ontstaan de beste en krachtigste veranderingen.

Succesvolle veranderingen komen van binnenuit!

Met D&F Safety Culture haalt u dé expertise in huis om op een praktische en motiverende wijze een passende veiligheidscultuur te creëren, waarin op verschillende niveaus in de organisatie medewerkers zich bewust zijn van risico’s, praten over veiligheid en intrinsiek gemotiveerd raken om veilig te handelen en hier effectief op te sturen.

Met oog voor de praktijk

Veiligheid gaat over techniek, organisatie en mensen. Elementen als communicatie, leiderschap, attitude, betrokkenheid en gedrag spelen een rol als het gaat om veiligheid, maar ook bij andere processen in de organisatie. Wij vinden het belangrijk om aan te sluiten op dat wat er al is en synergie te zoeken in technische veiligheid, managementsystemen, procedures en gedrag.

Maatwerk trajecten

Bij het samenstellen van leer- of ontwikkelingstrajecten maken wij gebruik van een breed pakket aan methoden en middelen, zoals allerlei soorten trainingen, workshops en begeleidingstrajecten. Maar ook films, simulaties, sprekers, e-learning, omgevings- of klantenonderzoek en action learning.

Meer informatie

Benieuwd naar onze dienstverlening en maatwerk trajecten? Neem contact op met onze adviseurs voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

  • 076 5040340
  • bekijk hier ons team

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340

Neem contact met mij op

voor een vrijblijvende kennismaking

per e-mail
telefonisch
mail mij

Brainsafe 2.0 Van hersenpan tot veiligheidsplan

Brainsafe 2.0® Van hersenpan tot veiligheidsplan gaat over veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag in organisaties. Het boek bevat de nieuwste inzichten, modellen... lees verder