Team D&F Safety Culture

Veiligheid als prioriteit, daar staan wij voor als team Safety Culture. Onze motivatie en drive is om te zorgen dat iedere werknemer aan het eind van de dag veilig thuiskomst. Bij al onze trainers en adviseurs zit veiligheid in het DNA, het bepaalt hoe wij naar onszelf en de wereld om ons heen kijken. Díe passie drijft ons om elke dag weer 100% te geven, zodat organisaties opbloeien en veiliger & gezonder worden.

Door onze jarenlange ervaring en achtergrond in veiligheidskunde, gedragspsychologie en veranderkunde zijn wij in staat om impactvolle en effectieve oplossingen te bieden. Wij staan achter oplossingen die innovatief en duurzaam zijn zodat veiligheid, ook in uw organisatie blijvend aanwezig is. Elke organisatie is anders, dit vraagt ‘out-of-the-box’ denken en maatwerk. Bij D&F gaan wij samen met u op zoek naar de beste manier om de veiligheidscultuur binnen uw organisatie te verbeteren.

Vrijblijvende kennismaking

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze ervaren adviseurs. Zij stellen zich hierbij persoonlijk aan u voor:

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340