Functie
Consultant Safety Culture
Standplaats
Wekerom
LinkedIn
Link naar profiel

Niklas van Duinen

Sinds november 2020 werk ik bij D&F als Consultant Veiligheidsmanagement & -cultuur. Ik woon in Wekerom in een ‘bakhuis’, in de buurt van Ede. Naast mijn werk als consultant breng ik graag tijd door met mijn vriendin, vrienden en sport ik graag. Van jongs af ben ik een actief volleyballer. Daarnaast doe ik aan mountainbiken, hiken en kan ik erg genieten van bergbeklimmen. Bijna alles wat te maken heeft met outdoor en natuur maakt mij enthousiast.

In 2012 heb ik de studie middenkader Engineering afgerond gevolgd door een tussenjaar. Getrokken door de Psychologie besloot ik een andere richting op te gaan. Na het afronden van de studie Toegepaste Psychologie heb ik een master Applied Cogntive Psychology afgerond. Tijdens deze master ben ik enthousiast geworden over de interactie tussen mens en machine. Het optimaal laten functioneren van deze interactie is iets wat mij drijft. De mens ontwikkelen en laten floreren in zijn of haar omgeving. Techniek kan hier bij helpen, maar moet aansluiten bij de menselijke cognitie. Ik zet mij in om deze interactie optimaal te faciliteren.

Het verbinden van wetenschap met de praktijk is wat mij drijft. Ik geniet ervan wanneer mensen zichzelf en elkaar beter leren kennen. Het ontwikkelen van mens en organisatie staat voor mij centraal. Naast mijn studies heb ik gewerkt bij een organisatie die zich richt op organisatieontwikkeling. Hier ontwikkelde ik nieuwe producten en (psychologische) testen.

Bij D&F combineer ik mijn kennis en achtergrond in de techniek met de diverse facetten uit de (cognitieve) psychologie. De komende jaren wil ik mij inzetten om duurzame concrete toepassingen te ontwikkelen die de afstemming tussen mens en machine verbeteren. Veiligheid speelt in elke laag van de organisatie, bewustzijn creëren voor dit thema is dan ook van belang. Dit met als uiteindelijk doel: veilig thuiskomen.

Werken bij D&F

D&F is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Klik hier voor een overzicht van onze vacatures en mail of bel ons gerust!

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340