Referenties

Wij zijn trots op projecten die wij hebben ontwikkeld en uitgevoerd voor onze klanten. Ter inspiratie hebben wij verschillende cases uitgewerkt van deze veiligheidscultuurtrajecten. Lees hieronder meer over de ervaringen en behaalde resultaten van onze klanten.   

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze adviseurs. 

 • Vertrouwelijk Drinkwaterbedrijf

  Het begrip ‘speerpunt’ is echt een begrip dat leeft binnen de organisatie. Het betekent dat er extra aandacht is voor een bepaald onderwerp. Wanneer ze ergens extra focus op willen leggen, richten ze een ‘speerpunt’ op, zoals in dit geval het speerpunt Veilig en gezond werken. Het Speerpunt Veilig en Gezond werken heeft als doel om de veiligheidscultuur te verbeteren.

  Case: Speerpunt Veilig en Gezond werken

 • Dura Vermeer

  Bij Dura Vermeer organiseren ze jaarlijkse bijeenkomsten rondom het thema Arbeidsveiligheid. Door de corona-maatregelen konden deze niet live doorgaan. D&F ondersteunde Dura Vermeer bij het opzetten van een online veiligheidscampagne, zowel met de inhoud van de boodschap als ook de vorm van de boodschap. Zo zette D&F de enquêtes op, ontworpen de toolboxen en ondersteunde ons bij de opzet van de vlogs en het webinar.

  Case: Veiligheidscampagne in coronatijd

 • Implacement Projecten

  Implacement Projecten is vanuit een ervaren Amsterdams re-integratiebedrijf uitgegroeid tot een volwaardige trainings- en opleidingsorganisatie. Implacement Projecten is al 15 jaar uitvoerder van sociaal maatschappelijke trajecten.

  Case: Online Safety Escape Box

 • Deli Home

  Het verbeteren van de veiligheidscultuur, daar is Deli Home continu mee bezig. Elke dag iets veiliger werken dan de voorgaande. Door het werken aan de veiligheidscultuur wil Deli Home het aantal ongevallen omlaag brengen. Maar hoe doe je dat nu precies, de veiligheidscultuur verbeteren? Waar moet je beginnen?

  Case: Deli Home

 • TAQA

  TAQA Energy houdt zich in Nederland bezig met de exploitatie en productie van gas, zowel onshore als offshore en heeft een opslagfaciliteit voor aardgas, de zogenoemde Piekgasinstallatie. Er werken in totaal 140 mensen (inclusief vaste contractors) op verschillende locaties.

  Case: Veiligheidscultuurprogramma

 • Vertrouwelijk

  Hoe organiseer je een veiligheidsweek voor ruim 2500 medewerkers als live samenkomen niet kan? Die vraag kreeg D&F van een belangrijke overheidsinstantie. D&F Safety Culture heeft als oplossing een online focusweek rondom veiligheid ontwikkeld om alle medewerkers een week lang met veiligheid aan te slag te laten gaan.

  Case: Online focusweek `Veiligheid is van iedereen`

 • BASF

  BASF heeft in Nederland meer dan 1.500 medewerkers die verspreid over verscheidende locaties grondstoffen ontwikkelen, produceren en verkopen voor tal van sectoren.

  Case: Veiligheidsambassadeurstraject

 • Vopak

  Vopak heeft terminals op belangrijke maritieme locaties over de hele wereld. Zij investeren continu in de opleiding en ontwikkeling van medewerkers en hebben een sterk veiligheidsbeleid waarin zij streven naar nul incidenten en geen schade aan het milieu.

  Case: Train de trainer, `Samen veilig verder`

 • Orange Cyberdefense Netherlands B.V.

  Persoonlijk ontwikkelingstraject Integraal Compliance Management voor Orange Cyberdefense Netherlands B.V.

  Case: Persoonlijk ontwikkelingstraject Integraal Compliance Management

 • Heineken

  Heineken is een toonaangevende bierbrouwer in Europa en bestaat al meer dan 150 jaar. Zij brouwen een breed scala aan bieren voor zowel de lokale als de wereldmarkt.

  Case: Veiligheidsambassadeurs

 • Alimak Group Benelux

  D&F Safety Culture heeft voor Alimak Group Benelux, ontwerper en producent van verticale toegangsoplossingen in de industrie en bouw, een veiligheidstraject begeleid. De doelstelling van het traject was groeien naar een proactieve veiligheidscultuur. Een live Veiligheidsdag voor alle medewerkers was daar onderdeel van. Na een jaar actief aan de slag te zijn met verbeteringen is de inzet van Alimak beloond middels een certificering op trede 3 van de Veiligheidsladder.

  Case: Veiligheidstraject beloond met certificering op trede 3 van de Veiligheidsladder

 • Chemtura Netherlands B.V.

  Chemtura Netherlands B.V. is een fabrikant actief in de sector Chemie en levert organische grondstoffen en derivaten. Ze zijn gevestigd in Amsterdam. Met Chemtura organiseerde wij een veiligheidsdag voor 100 medewerkers, zij zeiden hierover: "Wij zijn echt ontzorgd bij de organisatie van de veiligheidsdag, dat was erg prettig!"

  Case: Veiligheidsdag

 • Arie Hollenberg sloop & milieuwerken B.V.

  Arie Hollenberg sloop & milieuwerken B.V. is gespecialiseerd in asbestverwijderingen, totaal- en renovatiesloop en bodemsaneringen. Op weg naar het behalen van trede 3 van de Veiligheidsladder heeft Hollenberg D&F Safety Culture ingeschakeld.

  Case: Naar certificering op trede 3 van de Veiligheidsladder®

 • DRAKA

  Draka is onderdeel van Pysmian Group, marktleider in kabelsystemen voor de energie- en telecombranche. Ze leveren effectieve, efficiënte en duurzame oplossingen voor energieprojecten, energieproducten, olie en gas en telecommunicatie.

  Case: Veiligheidsprogramma `Samen veilig werken`

 • Liander

  Liander is een netbeheerder voor gas en stroom. In zes regio's in Nederland zorgen ze ervoor dat dat miljoenen mensen en bedrijven gas en stroom krijgen. Hiernaast werken zij aan duurzaamheid en veiligheid binnen het bedrijf.

  Case: Veiligheidsobservatietraject

 • BASF

  BASF heeft in Nederland meer dan 1.500 medewerkers die verspreid over verscheidende locaties grondstoffen ontwikkelen, produceren en verkopen voor tal van sectoren.

  Case: Veiligheidstraject

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340

Neem contact met mij op

voor een vrijblijvende kennismaking

per e-mail
telefonisch
mail mij